Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Home » Werkkleding wassen

Werkkleding laten wassen in Wageningen

Zoek niet verder voor een plek in Wageningen om uw werkkleding te laten wassen. Bij Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen profiteert u van een voortreffelijke dienstverlening. Wij zorgen weer voor een grondige schoonmaakbeurt van uw kledij, waardoor u weer zorgeloos aan de slag gaat. Met zowel een thuisservice als een carry-in-service kiest u zelf hoe u het wasgoed aan ons overlaat. Werkkleding laten wassen is daardoor een zorg minder voor u!

Laat uw werkkleding wassen door dé specialist in Wageningen

De werkkleding die u kunt laten wassen bij ons kan voor verschillende sectoren zijn. Denk bijvoorbeeld aan horecakledij, werkoveralls of ziekenhuispakken. Alles is mogelijk bij onze wasserij in Wageningen. Daarbij is het zelfs mogelijk om nette werkkleding te huren via onze huurservice of kunt u ook uw linnengoed en gordijnen laten wassen bij ons. Door ons zult u te allen tijde over fris en schoon textielgoed beschikken.

Laat ons weten wat we voor u kunnen doen

Uw werkkleding laten wassen gebeurt bij ons zonder problemen en op een vlotte manier. Kom daarom langs in onze wasserij te Wageningen. Op weekdagen zijn wij geopend van 09.00 tot 17.00 en in het weekend kunt u langer bij ons terecht van 08.00 tot 21.00. Zit u met vragen over onze service of wilt u advies op maat? Dan neemt u telefonisch contact op met onze medewerkers via 0317-424793.

Neem contact op