Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Home » Wasserij Veenendaal

Wasserij in omgeving van Veenendaal

Onze wasserij in de buurt van Veenendaal is dé locatie voor het zelf wassen of laten wassen van uw kleding. Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen staat voor u klaar en biedt u vele opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van het grondig laten stomen van uw pak? Wij helpen u hier graag bij. Ook voor uw eigen was of uw bedrijfskleding kunt u bij onze wasserij in regio Veenendaal terecht.

Laat uw kleding wassen of stomen in onze wasserij in de buurt van Veenendaal

Als u bergen was heeft die zich over langere tijd hebben opgebouwd, wordt het wegwerken hiervan een steeds moeilijkere klus. Daarom doet u er goed aan om uw was gewoon door ons te laten verzorgen. Wilt u ook werkkleding laten wassen? Dat kan! Ook voor bedrijven hebben wij een gepaste service te Wageningen. Snel, grondig en niet te duur – dat verwacht u van Selfwash Cleaning Center & Wasserij in regio Veenendaal.

Kom uw oude was afleveren

Niet zelf zwoegen over de kleding die u moet wassen? Wij ontzorgen u volledig en hebben uw textiel zeer snel weer spic en span. Kom uw was afleveren bij onze wasserij in Wageningen, dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en in het weekend van 08.00 uur tot 21.00 uur. Geen gelegenheid om langs te komen? Onze thuisservice helpt u verder op weg.

Neem contact op