Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Home » Strijkservice

Strijkservice

Meer dan alleen een wasservice: Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen biedt ook een strijkservice. Door voor onze wasserij te kiezen slaat u twee vliegen in een klap: wassen én strijken! Wij begrijpen dat strijken en wassen niet uw favoriete klussen zijn en nemen het daarom graag voor u uit handen. U kunt bij ons terecht met al uw wasgoed!

Was- en strijkservice voor zakelijke klanten in Wageningen

Voor ondernemers kunnen de bergen wasgoed snel oplopen. Hoge stapels bedrijfskleding of juist veel linnen? Het wassen en strijken van dit wasgoed kost u veel tijd. Het is voordeliger en fijner als u ons uw was laat doen. Door onze was- en strijkservice wordt uw wasgoed helemaal gereinigd. Zo kan uw personeel elke dag weer schone werkkleding aan, of zien uw tafellinnen er weer zo goed als nieuw uit.

Ook een strijk- en wasservice voor particulieren

Ook helpen wij particulieren graag met hun wasgoed. We begrijpen dat u niet altijd tijd of zin heeft om de was te doen. Dat is voor ons geen probleem, wij hebben de klus zo geklaard. Wij bieden ook thuisservice. Wij halen de was bij u thuis op en leveren het schoon en gestreken bij u thuis af. Zo heeft u zich er geen zorgen over te maken! Bent u net op vakantie geweest? Bij terugkomst kan onze wasservice goed van pas komen. Zo kunt u direct weer aan het werk, zonder zelf nog een berg was te doen.

Strijken en wassen kost u geen moeite

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice. Onze wasserij is dagelijks geopend. Op maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.00 en in het weekend van 08.00 – 21.00. Niet in de gelegenheid om naar onze wasserij te komen? Voor vragen over onze was- en strijkservice belt u naar 0317-424793.

Neem contact op