Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Home » Stomerij Ede

Stomerij Ede

Op zoek naar een stomerij in de omgeving van Ede, Renkum en Bennekom? Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen is precies wat u zoekt. Heeft u voor uw werk vaak een kostuum aan? Uw pak laten stomen is dan een goede keuze. Thuis stomen is een lastige zaak. Sommige kledingstukken, waaronder een pak, mogen vaak alleen chemisch gereinigd worden. Voor deze kleding biedt onze stomerij een uitkomst!

Een stomerij in de omgeving van Renkum, Bennekom en Ede

Waarom zou u uw kleren naar een stomerij brengen? Veel mensen hebben geen weet van de voordelen. Onze stomerij zorgt ervoor dat uw kleding weer helemaal schoon en fris is, alsof het nog nooit gedragen is! Wanneer u uw kleding door ons laat stomen, zorgen wij ervoor dat alle vlekken en vieze geuren verdwijnen. Laat uw kleding stomen in onze stomerij nabij Ede, Renkum en Bennekom!

Meer dan alleen uw kleding stomen

Wij letten op de details. Dat betekent dat wij meer doen dan alleen uw kleding stomen. Bij onze service is ook drogen, vouwen en strijken inbegrepen. Hierdoor hoeft u thuis niks meer aan uw kleding te doen, u kunt het meteen dragen!

Kom langs bij onze stomerij in Wageningen

Uw kleding weer helemaal fris en schoon? Bezoek dan onze stomerij in de omgeving van Ede, Bennekom en Renkum en uw kleding zal gestoomd, gedroogd, gevouwen en gestreken worden. Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 en in het weekend van 08.00 – 21.00. Heeft u advies nodig? Op de doordeweekse dagen is er altijd iemand aanwezig. Ook per telefoon zijn wij bereikbaar: 0317-424793.

Neem contact op