Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Home ยป Stomerij Ede

Kleding voor horeca wassen nabij Ede

Zoekt u een plek om uw horeca kleding te laten wassen vlak bij Ede? Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen is precies wat u zoekt. Heeft u voor uw werk vaak een kostuum aan? Uw pak laten stomen is dan een goede keuze. Thuis stomen is een lastige zaak. Sommige kledingstukken, waaronder een pak, mogen vaak alleen chemisch gereinigd worden. Voor deze kleding biedt onze stomerij uitkomst!

Horeca kleding laten wassen bij onze wasserij vlak bij Ede

Waarom zou u uw kleren voor de horeca naar een stomerij brengen? Veel mensen hebben geen weet van de voordelen. Onze wasserij zorgt ervoor dat uw kleding weer helemaal schoon en fris is, alsof het nog nooit gedragen is! Wanneer u uw kleding door ons laat stomen, zorgen wij ervoor dat alle vlekken en vieze geuren verdwijnen. Laat uw horeca kleding of bedrijfskleding wassen in onze wasserij in Wageningen, nabij Ede!

Meer dan alleen uw kleding stomen

Wij letten op de details. Dat betekent dat wij meer doen dan alleen uw kleding stomen. Bij onze service is ook drogen, vouwen en strijken inbegrepen. Hierdoor hoeft u thuis niks meer aan uw kleding te doen, u kunt het meteen dragen! Daarnaast wassen wij ook linnen en gordijnen.

Kom langs in onze stomerij

Uw horeca kleding laten wassen gebeurt snel en doeltreffend bij onze wasserij vlak bij Ede. Uw kleding zal gestoomd, gedroogd, gevouwen en gestreken worden. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 en in het weekend van 08.00 tot 21.00. Heeft u advies nodig? Op de doordeweekse dagen is er altijd iemand aanwezig. Ook per telefoon zijn wij bereikbaar: 0317-424793.

Neem contact op