Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Home » Pakken stomen

Pakken stomen

Als u uw pakken goed wilt onderhouden, is stomen van groot belang. Op zoek naar een goede stomerij voor uw pak? Denk dan aan Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen: een expert in het stomen van pakken. Bij ons staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zorgen dat uw pakken volledig gereinigd worden, zodat u weer goed voor de dag komt op uw werk.

Voordelen van pakken stomen

Als u uw pakken door ons laat stomen, levert u dat een aantal voordelen op. Omdat wij een professionele stomerij zijn, letten wij op details. U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt. Ook drogen, vouwen en strijken hoort bij onze service. Thuis hoeft u niks meer aan uw pak te doen. Uw pak is klaar om gedragen te worden.

Bezoek onze stomerij in Wageningen

Wij stomen, drogen, vouwen en strijken uw pak. Het kost u geen moeite en het bespaart u tijd. Kom daarom langs in onze stomerij in Wageningen. Wij zijn dagelijks geopend, ook in het weekend! Doordeweeks zijn wij geopend van 08.00 – 17.00 en in het weekend van 08.00 – 21.00. Heeft u vragen? Op de doordeweekse dagen is er altijd iemand aanwezig. Of bel naar 0317-424793.

Neem contact op