Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Home ยป Linnen wassen

Linnen wassen in Wageningen

Doet u altijd zelf het linnen uit uw horecagelegenheid wassen? Het is aan te raden uw tafellinnen door Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen te laten wassen. Wij zijn een expert in het wassen van tafellinnen. Zowel zakelijke klanten als particulieren weten de weg naar ons bedrijf te vinden. Door onze apparatuur is uw linnen snel weer in een perfecte staat.

Linnen wassen bij Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen

Mooie en schone tafellinnen, dat is een van de eerste dingen die uw gasten zien. Het is belangrijk voor de eerste indruk. Wij snappen daarom dat u hoge eisen stelt aan het wassen van uw linnen. Bij ons is dat in goede handen. In onze wasserij beschikken wij over een zware mangel die onder hoge druk uw tafellinnen perfect glad maakt! Deze machine wordt bediend door personeel dat hier speciaal voor opgeleid is. Tevens hebben wij ook allerlei linnen beschikbaar voor verhuur en wassen we in onze wasserij te Wageningen ook kleding voor de horeca.

Linnen wassen is een kleine moeite

Tafellinnen wassen is in onze wasserij zo gebeurd. Onze wasserij is dagelijks geopend. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij open van 09.00 tot 17.00 en in het weekend van 08.00 tot 21.00. Heeft u advies nodig? Op doordeweekse dagen is er personeel aanwezig die u graag te woord staat! Wij zijn ook bereikbaar per telefoon: 0317-424793.

Neem contact op