Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Home ยป Linnen verhuur

Linnen verhuur in Wageningen

Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen is een specialist in linnen verhuur. Ondernemers kunnen bij ons diverse linnen huren. Dit biedt garantie voor schone linnen! Door onze service valt er een grote last van uw schouders. Of u nu een hotel hebt of een restaurant, wij helpen u graag! Onze linnen verhuur is een goede keuze voor alle ondernemers.

Linnen verhuur: een groot aanbod

Heeft u linnen nodig voor op tafel in uw horecagelegenheid? Of heeft u bedlinnen nodig voor uw hotel? Denk dan aan ons ruime assortiment. Tafellinnen zijn het visitekaartje voor een horecagelegenheid en zij zorgen voor een goede eerste indruk. Door voor onze tafellinnen te kiezen, bezorgt u uw gasten een goed gevoel. Ook in de hotelwereld zijn schone linnen van grote waarde. Kies daarom voor kwaliteit en kies voor linnen verhuur!

Deskundig advies

Heeft u nog vragen of wilt u graag ons aanbod komen bekijken? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen. Wij zijn dagelijks geopend, van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 en in het weekend van 08.00 tot 21.00. Op de doordeweekse dagen is er altijd iemand aanwezig die u graag voorziet van deskundig advies. Ook per telefoon zijn wij bereikbaar: 0317-424793.

Neem contact op