Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Labjas wassen

Het is belangrijk om uw labjas zeer regelmatig te wassen! Of dit nu labjassen zijn voor in laboratoria, ziekenhuizen of fabrieken, in alle gevallen is een goede hygiëne noodzakelijk. U wilt niet dat er bacteriën, stoffen of vlekken op uw labjas zitten. Laat deze werkkleding daarom grondig wassen bij Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen. Wij zorgen ervoor dat uw labjas weer helemaal schoon wordt en dat de hygiëne gewaarborgd blijft!

Uw labjas laten wassen bij Self Washing Cleaning Center

Hygiëne: het sleutelwoord in laboratoria, ziekenhuizen of fabrieken. Schone werkkleding sluit hierbij aan. Waarom zelf een labjas wassen als wij dat ook voor u doen? In onze schone en uitgebreide wasserij garanderen wij dat uw labjas weer volledig aan de hygiëne-eisen voldoet. Zo trekt u elke dag weer een schone labjas aan.

Bezoek onze wasserij

Is uw labjas niet meer helemaal wit? Dan is het tijd voor een wasbeurt! Bezoek dan onze wasserij in Wageningen. Dankzij onze ruime openingstijden is onze wasserij voor iedereen toegankelijk. Elke dag van de week zijn wij geopend. Op maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.00 en in het weekend zelfs van 08.00 – 21.00. Advies of extra informatie nodig? Doordeweeks staat er iemand voor u klaar. Voor vragen belt u naar 0317-424793.

Neem contact op