Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Home ยป Horeca wasserij

Wasserij voor horeca in Wageningen

Voor uw horeca kleding zit u bij onze wasserij zeker goed. Bij Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen wassen wij kleding voor de horeca, maar ook voor allerlei andere branches. Bevat uw werkkleding een vieze vetlucht of smerige vlekken? Wij zorgen ervoor dat deze geuren en vlekken volledig verdwijnen, zodat uw personeel elke dag weer fris aan uw werk begint, zoals u wenst. En zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn: uw gasten laten genieten van uw lekkere eten en drinken.

Een horeca wasserij: ook voor uw linnen

Naast dat wij de horeca kleding voor u wassen, kunt u ook met tafellinnen bij ons terecht. Tafellinnen zijn het paradepaardje van uw horecagelegenheid. Het is dus niet vreemd dat veel horecagelegenheden extra zuinig zijn op hun tafellinnen. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken: uw tafellinnen zijn bij ons in veilige handen. In onze wasserij beschikken wij over een zware mangel die uw tafellinnen perfect glad maakt! Deze machine is in handen van ons speciaal opgeleid personeel.

Al uw bedrijfskleding weer helemaal fris

Naast dat we een wasserij voor de horeca zijn kunt u eveneens bij ons terecht om allerlei bedrijfskleding te laten wassen. Misschien heeft u te maken met grote hoeveelheden aan kleren voor uw onderneming en krijgt u het niet georganiseerd om deze zelf grondig te reinigen. Reken dan op de diensten van onze wasserij te Wageningen. Daarbij verhuren wij zelfs uiterst verzorgde werkkleding tegen mooie tarieven.

Uw horeca kleding en tafellinnen laten wassen?

Kom snel langs in onze wasserij in Wageningen en laat ons uw horeca kleding wassen. Garantie voor frisse kleding en perfect gladde tafellinnen! Wij zijn dagelijks geopend. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 08.00 tot 17.00 en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 21.00. Heeft u advies nodig? Onze medewerkers staan u doordeweeks graag te woord! Niet in de gelegenheid om op korte termijn langs te komen? Bel dan naar 0317-424793.

Neem contact op