Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Home » Horeca wasserij

Horeca wasserij

Uw horeca kleding laten wassen bij een wasserij? Dan kunt u bij Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen terecht. Bevat uw werkkleding een vieze vetlucht of smerige vlekken? Wij zorgen ervoor dat deze geuren en vlekken volledig verdwijnen! Zodat uw personeel elke dag weer fris aan uw werk begint, zoals u wenst. En zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn: uw gasten laten genieten van uw lekkere eten en drinken.

Een horeca wasserij: ook voor uw linnen

Naast dat wij de horeca kleding voor u wassen, kunt u ook met tafellinnen bij ons terecht. Tafellinnen zijn het paradepaardje van uw horecagelegenheid. Het is dus niet vreemd dat veel horecagelegenheden extra zuinig zijn op hun tafellinnen. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken: uw tafellinnen zijn bij ons in veilige handen. In onze wasserij beschikken wij over een zware mangel die uw tafellinnen perfect glad maakt! Deze machine is in handen van ons speciaal opgeleid personeel.

Uw horeca kleding en tafellinnen laten wassen in Wageningen?

Kom snel langs in onze wasserij in Wageningen en laat ons uw horeca kleding wassen. Garantie voor frisse kleding en perfect gladde tafellinnen! Wij zijn dagelijks geopend. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 08.00 – 17.00 en op zaterdag en zondag van 08.00 – 21.00. Heeft u advies nodig? Onze medewerkers staan u doordeweeks graag te woord! Niet in de gelegenheid om op korte termijn langs te komen? Bel dan naar 0317-424793.

Neem contact op