Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Home ยป Gordijnen laten wassen

Gordijnen laten wassen in Wageningen

U kunt uw gordijnen laten wassen door Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen. Wij hebben ruime wasmachines waarin gordijnen perfect gewassen kunnen worden. Misschien denkt u niet snel aan het wassen van gordijnen, maar ook gordijnen dienen een wasbeurt te krijgen. Wij snappen ook dat dit niet uw favoriete klus is. Laat ons daarom uw gordijnen wassen. Wanneer wij dit voor u doen, kost het u helemaal geen moeite en is de klus zo geklaard.

Gordijnen laten wassen: een betere keuze

Gordijnen kunt u ook zelf thuis wassen, want ze gaan gewoon in de wasmachine. Maar let wel op: gordijnen hebben de ruimte nodig. Om deze reden is het geen goed idee om de gordijnen zelf te wassen. Want als uw wasmachine te klein is, kan de stof tegen elkaar schuren. Er ontstaan dan lelijke plekken en dat is niet wat u wilt. Wilt u uw gordijnen niet laten wassen, maar liever stomen? Ook dat is bij ons in Wageningen mogelijk.

Gordijnen wassen in onze ruime wasmachines

Het is noodzakelijk dat gordijnen in een ruime wasmachine gewassen worden, zodat ze mooi blijven. En die ruime wasmachines, die bieden wij. U kunt bij ons uw gordijnen laten wassen zodat ze weer schoon voor uw ramen hangen. Daarnaast kunt u bij ons ook langskomen voor wassen van kledij voor uw bedrijf of voor een horecazaak. Kom langs in onze wasserij te Wageningen die elke dag geopend is. Van maandag tot en met vrijdag zijn we geopend van 09.00 tot 17.00 en in het weekend van 08.00 tot 21.00. Voor vragen belt u naar 0317-424793.

Neem contact op