Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Home » Bedrijfskleding wassen

Bedrijfskleding wassen

Bedrijfskleding zelf wassen of laten wassen in onze wasserij? In onze ogen geen moeilijke keuze: wij kiezen voor de tweede optie! Als u uw bedrijfskleding komt laten wassen bij Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen, profiteert u van vele voordelen. Zo kunt u de werkkleding die u wilt laten wassen aan ons overdragen. Dit karwei wordt volledig uit uw handen genomen. Wij kiezen voor de juiste was procedure en zorgen voor de beste kwaliteit. U hoeft hier zelf niks voor te doen en u bent verzekerd van schone werkkleding!

Bedrijfskleding laten wassen door dé Wasserij in Wageningen

Uiteraard kunt u ook zelf uw bedrijfskleding wassen, maar als u bergen was heeft, kost dit veel moeite en tijd. Voor bedrijven bieden wij een uitstekende service. Horecaondernemingen stellen bijvoorbeeld hoge eisen aan de verzorging van hun bedrijfskleding. Ons personeel is speciaal opgeleid om uw textiel met onze machines te verzorgen. Door ons uw bedrijfskleding te laten wassen, is dit in een ogenblik gebeurd.

Bedrijfskleding uit horeca, garages of winkels?

Van een overall tot een ziekenhuis pak en van een net pak tot een schildersjas. Voor elk type bedrijfskleding kunt u bij onze wasserij terecht. Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint!

Bezoek onze wasserij

Wilt u zelf niet hoeven omkijken naar de werkkleding die u wilt laten wassen? Wilt u dat uw personeel elke dag schone werkkleding aan kan trekken? Kom dan naar onze wasserij in Wageningen. Onze wasserij is dagelijks geopend: maandag t/m vrijdag van 08.00 uur – 17.00 uur en in het weekend van 08.00 uur – 21.00 uur. Advies nodig? Op de doordeweekse dagen staat er altijd iemand voor u klaar; u bereikt ons eenvoudig op 0317-424793.

Neem contact op