Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Home » Bedrijfskleding verhuur

Bedrijfskleding ter verhuur in Wageningen

Bent u op zoek naar een plaats waar ze bedrijfskleding en werkkleding voor verhuur beschikbaar hebben? Dan moet u wel bij Selfwash Cleaning Center & Wasserij Wageningen zijn. In onze zaak is het mogelijk om frisse en schone bedrijfskleding te huren, maar ook om uw eigen kledij te laten wassen. Wij beschikken over de mogelijkheid om grote hoeveelheden voor u te wassen en te stomen zodat u snel en zorgeloos over schone werkkleding beschikt.

Bedrijfskleding en werkkleding voor verhuur te Wageningen

Bedrijfskleding huren en wassen gebeurt op een vlotte en gemakkelijke manier bij onze wasserij in Wageningen. We besparen u de moeite van zelf grote hoeveelheden kledij te wassen door de hele opdracht uit uw handen te nemen. Wanneer we bijvoorbeeld denken aan kleding voor een horecazaak, dan is hygiëne en frisheid een belangrijke factor. Daarom is ons personeel speciaal opgeleid om ervoor te zorgen dat uw textiel goed verzorgd wordt. Op niets minder dan die hoge standaard rekent u ook bij onze verhuur van werkkleding en bedrijfskleding.

Meer dan enkel bedrijfskleding huren en wassen bij ons

Naast bedrijfskleding en werkkleding voor verhuur, beschikken wij ook over een wasservice voor andere textielgoederen. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen of linnengoed. Bij al deze producten hanteren wij een hoge standaard en zorgen we ervoor dat u weer beschikt over schone textielgoederen. U kunt uw was zelf afzetten bij onze wasserij te Wageningen of gebruikmaken van onze thuisservice. Het gemak en comfort van onze klanten staan hierin altijd voorop.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze werkkleding en bedrijfskleding voor verhuur? Of hoeft u geen bedrijfskleding te huren maar wilt u graag uw eigen textiel laten wassen? In beide gevallen kunt u een beroep doen op onze diensten! Wij zijn op weekdagen geopend van 09.00 tot 17.00 en in het weekend zelfs van 08.00 tot 21.00. Voor persoonlijk advies en de nodige hulp kunt u onze medewerkers altijd bereiken via het telefoonnummer 0317-424793.

Neem contact op