Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Stomerij

U levert uw pak bij ons af en wij zorgen dat uw pak meer dan alleen gestoomd wordt

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Wasservice

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf de was te doen? Kom dan langs in onze wasserij in Wageningen of maak gebruik van onze thuisservice

Selfwash Clean. Center & Wasserij Wageningen

Bedrijfskleding

Wij garanderen schone kleding zodat uw personeel elke dag weer fris aan de werkdag begint

Home » Bedrijfskleding stomen

Bedrijfskleding stomen in Wageningen

Als u werkt in een branche waar u altijd opperbest voor de dag moet komen, kunt u het beste uw bedrijfskleding laten stomen. Selfwash Cleaning Center & Wasserij te Wageningen zijn de experts voor het reinigen en stomen van al uw bedrijfskleding en andere was. Wij hebben service en kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Bij ons heeft u de garantie dat uw kledij altijd tot in de puntjes wordt gereinigd. Zo komt u altijd weer goed voor de dag!

Laat uw bedrijfskleding stomen en reinigen bij ons in Wageningen voor een sprankelend schoon resultaat

Uw pak of andere bedrijfskleding door ons laten stomen, levert u vele voordelen op. Als professionele stomerij te Wageningen gaan wij detailgericht te werk bij het reinigen van uw bedrijfskleding in Wageningen. U hoeft enkel uw was bij ons af te leveren – wij doen de rest! Drogen, vouwen en strijken hoort vanzelfsprekend gewoon bij onze service. Zodra u uw kleding afhaalt, hoeft u er thuis niets meer aan te doen. Deze kan gelijk gedragen worden voor het maken van een goede indruk.

De stomerij in Wageningen voor al uw textielreiniging

Wij reinigen, stomen, drogen, vouwen en strijken uw bedrijfskleding, pakken, dekbedden of ander textiel met plezier in onze zaak te Wageningen. U bespaart zowel tijd als energie als u in zee gaat met onze stomerij te Wageningen. U kunt doordeweeks van 08.00 uur tot 17.00 uur bij ons terecht, en in het weekend van 08.00 uur tot 21.00 uur. Als u nog vragen heeft, belt u dan doordeweeks naar 0317-424793.

Neem contact op